Zwemloop 24 mei 2017

Foto's

Op de site van Sportief Zwolle staan hele mooie foto's van de jeugd bij de zwemloop:

Uitslagen

100 m. zwemmen + 1 km. hardlopen

200 m. zwemmen + 2 km. hardlopen

500 m. zwemmen + 5 km. hardlopen dames

500 m. zwemmen + 5 km. hardlopen heren

Openluchtbad Zwolle

Bij de zwemloop zwem je eerst een aantal baantjes in één van de twee 50 meterbaden van het prachtige Openluchtbad in Zwolle. Daarna loop je een aantal rondes over (en rond) het terrein van het Openluchtbad.


Jeugd

's Middags staan er twee afstanden voor de jeugd (8-15 jaar) op het programma.

Voor kinderen van 8 jaar en ouder (geboren in 2009 of eerder) zijn de afstanden 100 m. zwemmen + 1 km. lopen. Start om 16.00 uur.

Voor kinderen van 12 jaar en ouder (geboren in 2005 of eerder) zijn de afstanden 200 m. zwemmen + 2 km. lopen. Start om 16.30 uur.

Om mee te mogen doen moet je minimaal een B-diploma hebben

De kosten bedragen 4 euro p.p. bij voorinschrijving. 

Senioren

's Avonds kan iedereen van 16 jaar en ouder (geboren in 2001 of eerder) meedoen aan de zwemloop over 500 m. zwemmen en 5 km. hardlopen. De start van de eerste serie (met alle dames) is om 20.00 uur, de tweede serie (met de (meeste) heren) start om 20.45 uur.

De kosten bedragen 8 euro p.p. bij voorinschrijving.

 Aanmelden

Inschrijven kan t/m dinsdag 23 mei via mijninschrijving.nl, zo lang de series nog niet vol zitten. Op dit moment (20 mei) zitten de 2 series 's avonds bijna vol; in de 2 jeugdseries 's middags is nu nog voldoende plek. 

Na-inschrijving op de dag zelf kan tot 15 min. voor de start van de serie, maar alleen als er nog plek is. De kosten zijn dan wel 1 resp. 2 euro hoger: 5 resp. 10 euro.

 

Aanmelden als vrijwilliger of als sponsor kan uiteraard ook. Graag zelfs! Meld je aan via de contactpagina op deze site.


Praktische informatie

  • Het adres van het Openluchtbad is Ceintuurbaan 1 in Zwolle
  • Deelnemers en supporters kunnen bij de hoofdingang via het hek links van de kassa naar binnen; de aanmelding is links onder de overkapping (zie plattegrond hieronder)
  • Aanmelden kan 's middags vanaf 15.00 uur en 's avonds vanaf 19.00 uur, tot een kwartier voor de start van de serie
  • 10 minuten voor de start van elke serie is er bij de wisselzone een korte briefing met de belangrijkste aandachtspunten
  • Bij het zwemmen krijg je een gekleurde badmuts, die je meteen na het zwemmen bij je baan weer inlevert
  • Bij het zwemmen is een wetsuit niet verplicht en ook niet nodig; of het is toegestaan, hangt af van de watertemperatuur
  • Bij het hardlopen zijn schoenen en bovenkleding (bv. een t-shirt of tri-suit) verplicht, net als je startnummer, dat je op je borst/buik draagt
  • Het loopparcours voor de jeugd is een rondje van 500 m. over de ligweide achter de tribune. Zij moeten dus 2 of 4 rondjes lopen. Het loopparcours voor de senioren bestaat uit 5 rondes van 1 km. over en rond het terrein van het Openluchtbad (zie kaartje hieronder)
  • Je moet zelf het aantal baantjes en looprondjes tellen
  • Deelname is voor eigen risico
Plattegrond Openluchtbad
Plattegrond Openluchtbad
Loopparcours senioren (5 rondes van 1 km.)
Loopparcours senioren (5 rondes van 1 km.)

Vrijwilligers

Wil je graag meehelpen om de zwemloop tot een succes te maken? Meld je dan aan via info@terp3.nl.

We zoeken vooral vrijwilligers voor de tijdwaarneming bij de finish en om baantjes te tellen en zwemtijden te noteren. Maar bijvoorbeeld ook om te helpen bij de aanmelding, op het loopparcours en voor de catering bij de finish.

Het is natuurlijk helemaal mooi als je zowel 's middags of 's avonds kunt, maar één van de twee is ook prima!


Sponsoren en partners

De zwemloop is ambassadeur van het WK Triathlon in Rotterdam.Flyer
Flyer