Zwemloop 16 mei 2018

Uitslagen

100 m. zwemmen + 1 km. (of 500 m.) hardlopen

200 m. zwemmen + 2 km. hardlopen

500 m. zwemmen + 5 km. hardlopen dames

500 m. zwemmen + 5 km. hardlopen heren


Net als vorig jaar wordt de zwemloop weer gehouden in en rond het Openluchtbad in Zwolle. Bij de zwemloop zwem je eerst een aantal baantjes in één van de twee 50 meterbaden van het prachtige Openluchtbad. Daarna loop je een aantal rondes over (en rond) het terrein van het Openluchtbad.


Jeugd

Het programma begint 's middags met twee afstanden voor de jeugd (8-15 jaar). 

Voor kinderen van 8 jaar en ouder (geboren in 2010 of eerder) zijn de afstanden 100 m. zwemmen + 1 km. lopen. Start om 17.00 uur.

Voor kinderen van 12 jaar en ouder (geboren in 2006 of eerder) zijn de afstanden 200 m. zwemmen + 2 km. lopen. Start om 17.30 uur.

Om mee te mogen doen moet je minimaal een B-diploma hebben.

De kosten bedragen 4 euro p.p. bij voorinschrijving + eventueel 3 euro voor een daglicentie. 

Leuk extraatje voor de jeugd die meedoet met de zwemloop: Restaurant Bluefinger en Pec Zwolle United bieden jullie een week later een rondleiding door het stadion van Pec Zwolle aan!

Senioren

's Avonds kan iedereen van 16 jaar en ouder (geboren in 2002 of eerder) meedoen aan de zwemloop over 500 m. zwemmen en 5 km. hardlopen.

Er komt 1 serie. Deze start om 20.00 uur!

De kosten bedragen 9 euro p.p. bij voorinschrijving + eventueel 3 euro voor een daglicentie.

 

 

 

 

 

 

 Daglicentie

Een daglicentie kost 3 euro. Deelnemers met een NTB atletenlicentie, een NTB aspirant lidmaatschap of een buitenlandse triathlonlicentie hebben geen daglicentie nodig. Ook deelnemers met een wedstrijdlicentie van de KNZB, de Atletiekunie of de KNWU hebben geen daglicentie nodig.


Aanmelden

Inschrijven kan via mijninschrijving.nl totdat de series vol zitten (maximaal 42 deelnemers per serie). Op dit moment (12 mei) zijn er in alle series nog een paar plekken over.

 

Na-inschrijving op de dag zelf kan alleen als er nog plek is, tot 20 min. voor de start van de serie. De kosten zijn dan wel 1 euro hoger.

 

Aanmelden als vrijwilliger kan natuurlijk ook. Graag zelfs! Meld je aan via de contactpagina op deze site.

Praktische informatie

  • Het adres van het Openluchtbad is Ceintuurbaan 1 in Zwolle
  • Deelnemers en supporters kunnen bij de hoofdingang via het hek links van de kassa naar binnen; de aanmelding is links onder de overkapping (zie plattegrond hieronder)
  • Aanmelden kan vanaf 16.00 uur tot 20 minuten voor de start van de serie
  • 10 minuten voor de start van elke serie is er bij de wisselzone een korte briefing met de belangrijkste aandachtspunten
  • Bij het zwemmen krijg je een gekleurde badmuts, die je meteen na het zwemmen bij je baan weer inlevert
  • Bij het zwemmen is een wetsuit niet verplicht en ook niet nodig; of het is toegestaan, hangt af van de watertemperatuur
  • Bij het hardlopen zijn schoenen en bovenkleding (bv. een t-shirt of tri-suit) verplicht, net als je startnummer, dat je op je borst/buik draagt
  • Het loopparcours voor de jeugd loopt over de ligweide van het Openluchtbad. Dat zijn rondjes van 500 meter. Het loopparcours van de senioren is 1 km. lang en loopt over het terrein van het Openluchtbad en over het trottoir rondom (zie kaartje hieronder)
  • Je moet zelf het aantal baantjes en looprondjes tellen
  • Deelname is voor eigen risico
Plattegrond Openluchtbad
Plattegrond Openluchtbad
Loopparcours senioren
Loopparcours senioren

Sponsoren en partnersVrijwilligers

Wil je graag meehelpen om de zwemloop tot een succes te maken? Meld je dan aan via info@terp3.nl.

We zoeken vooral vrijwilligers voor de tijdwaarneming bij de finish en om baantjes te tellen en zwemtijden te noteren. Maar bijvoorbeeld ook om te helpen bij de aanmelding, op het loopparcours en voor de catering bij de finish.

Het is natuurlijk helemaal mooi als je zowel 's middags of 's avonds kunt, maar één van de twee is ook prima!